Wees welkom!

Maak kennis met het team van Bed & Breakfast Hoornaar

De bouw van Bed & Breakfast Hoornaar

Al ruim 35 jaar wonen wij, Koos & Nel de Bruijn, met veel plezier in Hoornaar.
Een klein dorp in de Gemeente Giessenlanden, maar tevens centraal tussen de steden Utrecht – Rotterdam – Breda.

Toen in 2012 de gelegenheid zich voor deed om twee nieuwe huizen te bouwen, samen met onze dochter en haar gezin, zijn we hier enthousiast mee gestart. Na de verhuizing, de sloop van ons oude huis en de aanleg van de tuin, was er nog 1 ruimte onbenut in ons nieuwe onderkomen op Dorpsweg 65a. We hebben, samen met onze zoon, de mouwen weer opgestroopt en hier een ruime Bed & Breakfast van gemaakt.

We nodigen u van harte uit om het eindresultaat op Dorpsweg 65a in Hoornaar met eigen ogen te komen bewonderen.

Overnachten in Bed & Breakfast Hoornaar?
Reserveer hier

Over ons

Maak kennis met het team van Bed & Breakfast Hoornaar, de familie de Bruijn.

Nel de Bruijn_ BBHoornaar-2

Nel de Bruijn

Nel is de zorgzame gastvrouw van Bed & Breakfast Hoornaar. Naast haar werk in de ouderenzorg, past ze structureel een dag op haar kleinkinderen, verzorgt ze het ontbijt voor de gasten, is ze veel aan het tuinieren, handwerken en wandelen.

Koos de Bruijn_ BBHoornaar-2

Koos de Bruijn

Koos is de drijvende kracht achter Bed & Breakfast Hoornaar. Met zijn 64 jaar staat hij volop in het leven en naast zijn werk in de agrarische sector, is hij graag aan het klussen, voetballen met zijn kleinkinderen of aan het racefietsen.

Marielle de Bruijn_metMerbij_BBHoornaar2

Mariëlle de Bruijn

Mariëlle is de buurvrouw én dochter van Koos & Nel de Bruijn. Zij heeft de huisstijl van Bed & Breakfast Hoornaar ontworpen en is via …met M erbij verantwoordelijk voor alle communicatie-uitingen en social media activiteiten.

Een supervriendelijke ontvangst; heerlijk na een prachtige fietstocht. Super!
Marianne & Pietuit Sassenheim
Ihr seit wirklicht sehr liebevoll und fürsorglich. Bei euch bleiben keine Wünsche offen. Eure Ferienwohnung ist super toll und die Betten sehr bequem. Auch das Frühstuck war serh lecker. Toller Service!
Nadine & Christianuit Duitsland
Mooie ruime gelegenheid met een perfecte afwerking van de ruimtes met mooie kleuren en inrichting, schoon en alles wat je nodig hebt is er. Je kunt zelf een maaltijd maken in de kleine keukenhoek met combi oven.
Marianneuit Nederland

Stel een vraag

reCAPTCHA
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat onze website zo goed mogelijk werkt. Als u onze website blijft gebruiken, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Voor meer info verwijzen we u naar de privacy verklaring van Bed & Breakfast Hoornaar.
Annuleren